Fitness mad opskrifter: Kylling med Asparges

Fitness mad opskrifter: Kylling med Asparges

Synes du at det kan være svært at få lavet lækker samt proteinrig mad i hverdagen? Her hos Steen

Fitness mad opskrifter

Fitness går ind for at alle skal have tid, til at lave sund mad til daglig. Derfor tester vi løbende retter, for at du kan få en nemmere hverdag. Denne gang har vi testet kyllingebryst fyldt med asparges, mozzeralla og soltørede tomater. Til denne opskrift skal du bruge følgende:

  • 1 pakke kyllingebryst (450 gram med lage)
  • 1 bundt asparges
  • 1 glas soltørede tomater
  • 2 kugler frisk mozeralla Fitness mad opskrifter

Fremgangsmetode:

Varm ovnen op til 200 graders varmluft. Kryder kyllingen med hvidløgspulver, paprika, salt og pepper. Skær et lomme i siden af kyllingebrystet. Vær opmærksom på ikke at skære hele vejen igenne, da det kun skal være en lomme til fyldet.

Put herfra 3-4 stykker asparges, et par soltørede tomater samt skåret mozzeralla ind i lommen. Sørg for at få så meget fyld ind som muligt. Når kyllingebrystet er fyldt kan det lukkes ved hjælp af en tandstik, så fyldet ikke falder ud.

Forsteg din kylling på panden i noget olie i 3-5 minutter pr. side. Put herefter kyllingen i den forvarmede ovn i 15-20 minutter. Så er retten færdig. Server eventuelt retten med grillede grøntsager eller ovnbagte kartofler.

 

Anmeldelse af opskriften:

Opskriften er, som nævnt i artiklen, meget nemt at gå til, og kræver ikke at der købes mange forskellige råvarer ind. Dette gør også at retten kan fungere på et budget, hvilket ses som et stort plus. Dertil kræver denne opskrift ikke de store kokkevner, som er et stort plus. Opskriften er meget detajleret beskrevet, hvilket sikrer et godt og ens resultat hver gang.

Når det kommer til smagen af denne ret, skuffer den bestemt ikke: Vi fulgte opskriften 1:1 og synes bestemt retten er værd at tjekke ud for alle. Dertil var retten særdeles nem at lave samt rigtig budgetvenlig.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kylling med asparges
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)