CrossFit Games 2020

CrossFit Games 2020

I forbindelse med Covid-19 pandemien, har det været et stort spørgsmålstegn om de årlige verdensmesterskaber i crossfit, bedre kendt som CrossFit Games. Dette har imidlertid været muligt, ved indførsel af et nyt system. Forruden at kende til CrossFit Games, er det relevant at være helt sikker på, hvad CrossFit er: “Crossfit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet. En træning er ofte meget kort pga. den høje intensitet”.Wikipedia. Crossfit kombiner dermed styrke med kondition. I løbet af et træningspas er der ofte flere mindre træninger, også kaldet WOD’s. Disse er ofte med høj intensitet, for virkelig at fremme kondition og styrke. Sporten er ofte dyr i forhold til udstyr samt abbonomenter til træningscenterne.

CrossFit games 2020

Crossfit games 2020

Afholdelse af 2020 CrossFit games

Selve kvalifikationen til CrossFit games er som den har været de sidste år. Der hvor de største ændringer forekommer, er i selve afviklingen af konkurrencerne. Dertil i mængden af konkurrencer. I år vil det kun være kategorierne mænd og kvinder, hvor kategorier som teens, teams og master er udelukket.

I stedet for at alle de kvalificerede atleter skal konkurrere på et station, er der en indledende runde, hvor atleterne skal udføre disciplinerne alene. Her bliver de supervised af en officiel dommer, samt flere kameraer for at sikre at udførelsen er korrekt. I den indledende runde skal atleterne igennem 6 forskellige events. Her går de 5 bedste mænd samt kvinder videre til finalen, som vil blive afholdt fysisk mellem d. 19-25 i Californien i USA. Her skal vinderne findes i både kategorien mænd samt kvinder. Konkurrencen vil højst sansynligt blive afholdt uden videre tilskuere. Præmien til vinderne er titlen som verdens mest trænede, samt 300.000 USD, som er svarende til 1,9 millioner danske kroner.

CrossFit games 2020 vil være muligt at følge igennem CrossFit Games hjemmeside.

Summary
Event
CrossFit Games
Location
California, USA, To be confirmed,To be confirmed,California -To be confirmed
Starting on
October 19, 2020
Ending on
October 25, 2020
Description
CrossFit Games
Offer Price
USD 50